Maak fotoboeken van je vakantiefoto's - Op reis met Johnno

Maak fotoboeken van je vakantiefoto’s

Tijdens je vakantie maak je veel vakantiefoto’s. Veel mensen doen daarna niets meer met deze foto’s. Dat is eigenlijk hartstikke zonde. Want de vakantie’s zijn zo mooi, en de foto’s roepen altijd mooie herinneringen op. Nu kan je een website beginnen zoals ik met alle foto’s en reizen, maar dat is best veel werk ( wel heel leuk overigens). Naast deze reiswebsite maak ik altijd fotoboeken van mijn reizen.

Mijn fotoboeken van de vakantiefoto's

Mijn fotoboeken

Van mijn reizen maak ik altijd fotoboeken. Het grote voordeel van de fotoboeken van Albelli is dat zij ook een online link meesturen. Hierdoor kan je de link delen met vrienden en familie. Daarnaast kan je een fotoboek van je vakantiefoto’s ook delen met mensen die verder weg wonen. Zo zien in mijn geval ook de vrienden uit Australië en Curaçao mijn fotoboeken.

Fotoboek Curaçao

Fotoboek Australië

Fotoboek Zuid-Afrika

Zoals je kan zien zit er veel tijd in een fotoboek. Over het boek van Australië heb ik denk ik wel 100 uur gedaan. Dit kwam mede doordat ik 13.000 foto’s had, en omdat ik alles zelf wil doen. Er is namelijk ook een keuze dat je de mooiste foto’s selecteert en Albelli doet de rest. Dan krijg je pagina’s met witte lijsten erom heen en geen fullcover pagina’s zoals mijn fotoboeken hebben. Deze keuze is natuurlijk helemaal aan jezelf.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.