Gratis hulp voor het boeken van jouw tours, auto- of camperhuur in Australië - Op reis met Johnno

Gratis hulp voor het boeken van jouw tours, auto- of camperhuur in Australië

Tijdens mijn jaren in Australië zag ik altijd vele verschillende touraanbiedingen voor de leukste activiteiten. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en vraag je jezelf af wat de juiste tour is. Zelf heb ik hierbij vaak hulp gevraagd van Dutchies Travel en het ook door hun laten boeken. Zo had ik waanzinnige duiktrips op de Great barrier reef en Ningaloo reef gemaakt en waren de tours naar Whitsundays, Fraser island (K’gari island) en de red center outback fantastisch. Daarnaast hebben ze mij ook nog geholpen met het huren van een camper voor 5 dagen om de omgeving van Cairns te ontdekken met het Daintree regenwoud en de watervallen in de tablelands. Wil je zelf ook tips met het boeken van de juiste tour voor jouw reis met een leuke korting (kortingscode: OPREISMETJOHNNO) ? Vul dan onderstaand formulier in en zij nemen contact met je op. Wil je liever hulp met een heel reisplan? Vul deze hier in

  Daintree rainforrest – krokodillen tour
  Coral Bay – Diving tour
  Whitsundays
  Whitehaven beach – Whitsunday tour
  Uluru – Red center tour
  Ningaloo reef – Whalshark snorkeling tour
  Jurrien Bay – Snorkeling with sealion tour

  Er zijn verschillende redenen waarom ik je aanraadt om je reis naar Australië zou moeten boeken bij Dutchies Travel.

  1. Gespecialiseerd in Australië: Dutchies Travel is gespecialiseerd in reizen naar Australië en heeft uitgebreide kennis van het land, de cultuur en de beste reisbestemmingen.
  2. Nederlandstalige ondersteuning: Dutchies Travel biedt Nederlandstalige ondersteuning tijdens je reis, wat zorgt voor gemakkelijke communicatie.
  3. Op maat gemaakte reizen: Dutchies Travel kan reizen op maat samenstellen die aan jouw specifieke wensen en behoeften voldoen, zodat je de perfecte Australische ervaring kunt beleven. Vraag hier een reisplan aan.
  4. Lokaal in Australië: Dutchies Travel heeft lokale collega’s en partners in Australië, waardoor ze snel kunnen reageren op eventuele problemen of verzoeken tijdens je reis.
  5. Reisadvies: Het team van Dutchies Travel kan je voorzien van deskundig reisadvies, inclusief informatie over visumvereisten, gezondheidsvoorschriften en lokale gebruiken.
  6. Ondersteuning bij boekingen: Dutchies Travel kan je helpen bij het boeken van vluchten, accommodaties, excursies en andere reisgerelateerde zaken, waardoor het plannen van je reis stressvrij is.
  7. Lokale expertise: Dutchies Travel werkt samen met lokale gidsen en experts die je diepgaande kennis van de bestemmingen bieden, zodat je het meeste uit je reis kunt halen.
  8. 24/7 ondersteuning: In geval van noodgevallen of onverwachte situaties, biedt Dutchies Travel 24/7 ondersteuning om ervoor te zorgen dat je reis soepel verloopt.
  9. Lokaal netwerk: Door de jaren heen heeft Dutchies Travel een uitgebreid lokaal netwerk opgebouwd, wat betekent dat je toegang hebt tot unieke ervaringen en verborgen pareltjes die je anders misschien zou missen.

  Al met al biedt Dutchies Travel een uitgebreide en gepersonaliseerde service om jouw reis naar Australië onvergetelijk te maken. De mijne was helemaal top mede door hun.

  Laat een reactie achter

  Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.