De kerstshow bij Global Garden in de Bollenstreek (update 2021)

De kerstshow bij Global Garden in de Bollenstreek (update 2021)

Ieder jaar maakt Global Garden een ware kerstshow van hun tuincentra. Vanaf half oktober is het tuincentra omgetoverd tot kerstshow. Dit is bekend bij de meeste inwoners van de Bollenstreek maar wordt steeds meer een uitje voor mensen uit heel Nederland. Het is vaak dan ook erg druk. Bij de kassa hoor ik dat ze gemiddeld 1500 bezoekers per dag hebben. Niet verwonderlijk dat het dus een begrip in onze streek is. Sinds 16 oktober 2021 is de kerstshow weer geopend bij Global Garden.

Kerstshow 2021 bij Global Garden

Vanaf zaterdag 16 oktober is de Kerstshow weer te bewonderen bij Global Garden in Zwaanshoek. Dit jaar hebben ze zich groter uitgepakt als ooit. De Kerstshow is in verschillende zalen gecreëerd met allemaal hun eigen thema. Zo loop je binnen in het echte witte winter wonderland. Heer handen IJspegels met veel snel en daarnaast staan er vele ijsberen en pinguïns in de mooi versierde entree. Naast deze entree zijn er veel tentoonstellingen gemaakt voor diverse variaties voor kerstboomdecoraties, mogelijkheden om de kersttafel te dekken en om je gehele huis te versieren. Hier onder ziet u een aantal foto’s van de Kerstshow. Heeft u geen tijd om naar de Kerstshow te gaan, maar wilt u wel iets niets kopen voor Kerst? Bekijk dan hier aanbiedingen voor kerstproducten.

De kersttrein bij de kerstshow van global garden

De kerstshow van Global Garden 2020

De kerstshow is op 10 oktober 2020 voor het eerst weer te bezichtigen. Om niet in alle drukte er te zijn besluit ik om er zondag 18 september heen te gaan. Nog iets vroeg voor Kerst maar wel heerlijk om in de kerststemming te komen. Ook dit jaar is het weer werkelijk waar prachtig wat ze hebben opgebouwd. De kerstshow is helemaal anders gemaakt als het jaar ervoor met sommige dezelfde kerstdecoraties als vorig jaar.

Zoals je ziet met de foto’s van de kerstshow in 2019 zijn er ook de verschillende modes te zien. Zo is er meer met wilde dieren waardoor sommige decors iets te maken hebben met de dieren uit Zuid-Afrika

De kerstshow 2019

De kerstshow bestaat al jaren en wordt ieder jaar opgebouwd in verschillende thema’s. Dit jaar was een groot thema de dieren die in de sneeuw leven. Bij binnenkomst van de kerstshow van Global Garden loop je door een gemaakte ijsgrot met veel winterdieren. Dit zijn de husky’s, pinguïns en ijsberen. Deze dieren komen veel terug in de kerstshow. Je kan zelfs bij sommige decors plaats nemen om zo kerstkaarten voor thuis te maken. Andere decors zijn ingericht als huiskamer of voortuin. Hierin laten ze heel goed zien wat je allemaal met verschillende kleuren en kerstattributen kan doen. Zo maken ze het ene decor heel strak terwijl de andere heel kleurrijk en vrolijk is.

Ook de kersttrein wordt niet vergeten in Global Garden. Halverwege de kerstshow is namelijk deze kersttrein te zien. Veel ouders maken hierbij de foto’s met hun kinderen. Wie weet worden er dit jaar veel kerstkaarten gestuurd met een decor van Global Garden.

Waar is de kerstshow van Global Garden?

De kerstshow van Global Garden is te vinden bij tuincentra Global garden in Zwaanshoek. ( Hillegommerdijk 554 , 2136 KX Zwaanshoek ) Dit is te herkennen aan de koeien die buiten bij het water staan. De kosten voor deze kerstshow is € 0,-. Het is helemaal gratis om hier door heen te lopen. Het gevaar bestaat wel dat je kerstspullen gaat kopen.

De kerstshow bij Global Garden vond ik een leuke kerstshow om in de kerststemming te komen. Ben je dit jaar ook al bij kerstshows of kerstmarkten geweest? Dan hoor ik graag in een reactie waar ik volgend jaar heen kan gaan. Wil je meer foto’s van dieren in de sneeuw, maar dan in het echt? Bekijk mijn foto’s eens van 4 dagen in Zweeds Lapland.

*Dit bericht bevat affiliatie marketing links. De affiliatie links zorgen ervoor dat ik deze website online kan houden. Wanneer u op een link in dit blogbericht van bijvoorbeeld van Bol.com, Tui of Booking.com klikt en iets in de komende dagen boekt of besteld, krijg ik een kleine commissie over het verkoopbedrag zonder dat u hier iets van merkt of voor betaald. Door deze financiële vergoeding vanuit de bedrijven, kunt u alle blogberichten blijven lezen op deze website.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.