De kerstshow bij Global Garden in de Bollenstreek - Op reis met Johnno

De kerstshow bij Global Garden in de Bollenstreek

Ieder jaar maakt Global Garden een ware kerstshow van hun tuincentra. Vanaf half oktober is het tuincentra omgetoverd tot kerstshow. Dit is bekend bij de meeste inwoners van de Bollenstreek maar wordt steeds meer een uitje voor mensen uit heel Nederland. Het is vandaag dan ook erg druk. Bij de kassa hoor ik dat ze gemiddeld 1500 bezoekers per dag hebben. Niet verwonderlijk dat het dus een begrip in onze streek is.

De kersttrein bij de kerstshow van global garden

De kerstshow 2019

De kerstshow bestaat al jaren en wordt ieder jaar opgebouwd in verschillende thema’s. Dit jaar was een groot thema de dieren die in de sneeuw leven. Bij binnenkomst van de kerstshow van Global Garden loop je door een gemaakte ijsgrot met veel winterdieren. Dit zijn de husky’s, pinguïns en ijsberen. Deze dieren komen veel terug in de kerstshow. Je kan zelfs bij sommige decors plaats nemen om zo kerstkaarten voor thuis te maken.

Husky's bij global garden zwaanshoek

Andere decors zijn ingericht als huiskamer of voortuin. Hierin laten ze heel goed zien wat je allemaal met verschillende kleuren en kerstattributen kan doen. Zo maken ze het ene decor heel strak terwijl de andere heel kleurrijk en vrolijk is.

Een kerstdecor van de kerstshow bij global garden

Ook de kersttrein wordt niet vergeten in Global Garden. Halverwege de kerstshow is namelijk deze kersttrein te zien. Veel ouders maken hierbij de foto’s met hun kinderen. Wie weet worden er dit jaar veel kerstkaarten gestuurd met een decor van Global Garden.

Pinquings bij de kerstshow van global garden

Waar is de kerstshow van Global Garden?

De kerstshow van Global Garden is te vinden bij tuincentra Global garden in Zwaanshoek. ( Hillegommerdijk 554 , 2136 KX Zwaanshoek ) Dit is te herkennen aan de koeien die buiten bij het water staan. De kosten voor deze kerstshow is € 0,-. Het is helemaal gratis om hier door heen te lopen. Het gevaar bestaat wel dat je kerstspullen gaat kopen.

Gezellig kersthoek bij global garden

De kerstshow bij Global Garden vond ik een leuke kerstshow om in de kerststemming te komen. Ben je dit jaar ook al bij kerstshows of kerstmarkten geweest? Dan hoor ik graag in een reactie waar ik volgend jaar heen kan gaan. Wil je meer foto’s van dieren in de sneeuw, maar dan in het echt? Bekijk mijn foto’s eens van 4 dagen in Zweeds Lapland.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.