Disclaimer - Op reis met Johnno

Disclaimer

Mijn blog is een open en eerlijke blog over reizen. Daarom wil ik graag vermelden hoe mijn blog posts tot stand komen.

  • Alle blogs over bestemmingen, tours, reistips, hotels en producten schijf ik zelf. Hierbij is voor mij de vereiste dat ik er zelf ben geweest om je zo van een eerlijk advies te voorzien.
  • De meeste van mijn reizen en trips betaal ik allemaal zelf. Wanneer ik samen ga werken met een hotel, reisbureau of ander bedrijf zal ik dit ten alle tijden onder aan de blog vermelden. Voor de inhoud van de blog of review maakt het niet uit of ik het zelf betaal of dat het een samenwerking is. Ik zal ten alle tijden mijn eigen mening en ervaring met jullie delen.
  • Ik werk alleen samen met partijen die bij mij en mijn blog passen.
  • Sommige artikelen bevatten affiliatie links. Koop je een product of boek je iets via deze link, dan ontvang ik een klein percentage van het verkoopbedrag. Dit kost je niets extra en ik krijg een kleine commissie. Hiermee kan ik (een deel) van de kosten van deze website betalen.
  • Mijn blogs zijn geschreven uit mijn eigen perspectief en ik doe er alles aan om je te voorzien van kloppende informatie. Helaas sluipt er bij mij ook wel eens een foutje in en kan het zijn dat jij een trip of bestemming minder leuk vind als ik. Daarnaast verandert er veel op bestemmingen waardoor informatie niet meer actueel kan zijn. Ik raad daarvoor aan om altijd de openingstijden, adressen en prijzen te controleren voordat je op pad gaat naar de bestemming. Mocht je een plaats gaan bezoeken naar aanleiding van mijn blog, dan kan je mij niet aansprakelijk stellen mocht je trip anders gaan lopen zoals verwacht.
  • De foto’s en teksten op www.opreismetjohnno.nl mogen niet worden overgenomen zonder schriftelijke toestemming en van mij en een duidelijke bronvermelding.

Heb je vragen of wil je een foto of tekst overnemen? Stuur dan een mail naar info@opreismetjohnno.nl