Over Johnno de Jong- Op reis met Johnno

Over Johnno

Wat leuk dat je interesse toont in wie ik ben. Ik ben Johnno, woon in de bollenstreek en ben geboren in 1993. Tijdens mijn minor in Zweden (2014) ben ik in aanraking gekomen met het reisvirus en daar ben ik niet meer vanaf gekomen. Na deze zes maanden in Zweden heb ik in Nederland mijn studie afgemaakt om daarna te gaan werken in Mallorca. Een hele leuke ervaring maar je ziet weinig van de wereld. Na een jaar in Nederland te hebben gewerkt, wist ik het zeker: ik wil op wereldreis. In 2017 ben ik elf maanden op wereldreis gegaan naar Australië, Bali, Zuid-Korea en Mallorca. Gedurende deze reizen, werkzaamheden en studie hield ik altijd een blog bij op verschillende websites, zoals polarsteps. Sinds november 2019 ben ik deze website begonnen om mijn verhalen online bij elkaar te houden.

Over op reis met Johnno

Op de website opreismetjohnno.nl schrijf ik al mijn avontuurlijke reizen en zie je al mijn reisfoto’s. Ik ben een avontuurlijke reiziger die altijd zijn spiegelreflex camera bij zich heeft. Tijdens het reizen ben ik er achter gekomen dat je mooie locaties vind via de reisgidsen, maar dat je de mooiste locaties vind via andere reizigers. Ik wil iedere reiziger via deze blog de mooiste reisbestemmingen en praktische reistips geven. Voor wie wilt weten wat ik precies doe tijdens mijn reizen, kan ook mijn reisverhalen lezen.

Waar ben ik geweest?

2007: Japan (uitwisselingsproject)
2014: Zweden (6 maanden studie), Zweeds Lapland, Kopenhagen, Helsinki en Oslo
2015: Kos en Mallorca
2016: Mallorca (4 maanden werk)
2017: Mallorca, Australië (wereldreis)
2018: Australië, Java, Bali, Zuid-Korea en Mallorca (wereldreis)
2019: Malaga en Curaçao
2020: Zuid-Afrika, Tsjechië, Polen
2021: Duitsland, Luxemburg, Kroatië, Slovenië, Spanje, Zweeds Lapland
2022: Zweden – Lapland, Namibië, Australië
2023: Australië, Engeland, Kroatië,
Planning 2024: Zuid-Afrika, Canada
Thuis: Nederland

Foto’s beschikbaar via werk aan de muur

Op reis maak ik vele foto’s en soms zitten er hele mooie foto’s bij. Zelfs zo mooi dat ik soms de vraag krijg of mensen de foto’s kunnen kopen voor hun thuis. Hierdoor ben ik opzoek gegaan naar een website waar dit mogelijk is. Vanaf november 2020 zijn een aantal van mijn foto’s te koop via Werk aan de muur. Bekend van onder andere VT wonen en meer woonprogramma’s. Hier kan u de foto’s laten bedrukken als canvas, aluminium maar ook als behang bijvoorbeeld. Heeft u hier vragen over of wilt u een andere foto? Neem dan contact met mij op info@opreismetjohnno.nl.

Reacties

  1. Lesly Beantwoorden

    Leuk kennis te maken 🙂

    Mooie reizen heb je gemaakt. Ik ga je blog in de gaten houden

    Liefs Les

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.